Klantenservice
0
Dirk - Donderdag 27 Juni 2023

De mooiste hoezen voor de Macbook Air in 2023

Als trotse eigenaar van een MacBook Air wil je natuurlijk de beste bescherming voor je favoriete gadget. In 2023 zijn er talloze hoezen op de markt die niet alleen functionaliteit bieden maar ook stijl toevoegen aan je MacBook Air. In deze blog van CasualCases bespreken we waar je op moet letten bij het aanschaffen van een MacBook hoes. Daarnaast gaan we in op het mooiste merk van het moment: Lunso Premium Cases.

 

Weet jij al welke je wilt kopen? Ga dan hier naar de MacBook hoezen.

 

Waarom een hoesje voor je MacBook Air?

Een MacBook hoesje is echt een must-have voor jouw kostbare MacBook Air. Het is als een beschermend schild dat jouw laptop beschermt tegen dagelijkse gevaren. Of je nu onderweg bent naar je favoriete koffieshop, aan het werk bent op kantoor of gewoon ontspant thuis, een hoesje zorgt ervoor dat jouw MacBook veilig blijft tegen krassen, deuken en zelfs die onvermijdelijke koffievlekken. En laten we eerlijk zijn, een hoesje geeft je MacBook Air ook nog eens een persoonlijke touch. Met talloze stijlvolle designs en materialen om uit te kiezen, kun je je laptop een uniek en eigen karakter geven. Bescherm en personaliseer jouw MacBook Air met een prachtig MacBook hoesje, want jouw laptop verdient niets minder dan het allerbeste.

 

Lunso Premium Cases 

Lunso Premium Cases is een merk dat staat voor kwalitatief hoogwaardige hoesjes. Het merk maakt hoesjes voor smartphones, tablets, e-readers en natuurlijk MacBooks. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in materialen en de mooiste designs van het moment. Ze zijn voorloper in de wereld van mobiele-accessoires en hebben verschillende stijlen in hun assortiment. Zo zijn er de volgende collecties: 

 

  • Marble collection
  • Glittery collection
  • Matte collection
  • Crystal collection
  • Star collection
  • E-book collection
  • Backcover collection

 

Naast het design zijn de hoesjes van Lunso Premium Cases ook getest op veelvoorkomende valschade en botsingen. Ze zijn ontworpen om jouw apparaat het best te beschermen. 

 

Ontwerp je eigen MacBook hoes

Bij CasualCases geven wij jou nu ook de mogelijkheid om je eigen MacBook hoes te bedrukken. Je kunt je eigen design ontwerpen of jouw perfecte plaatje er op afbeelden. Hierdoor kun jij echt je eigen unieke MacBook hoes creëren. Hierbij lever je overigens niet in op kwaliteit want deze hoezen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat en zal jouw MacBook beschermen tegen vallen en stoten. Vind jij je eigen stijl belangrijk? Waar wacht je dan nog op? Je kunt foto’s uploaden van je computer en telefoon, van Instagram en van Facebook. Of denk bijvoorbeeld aan een MacBook hoes met het logo van jouw bedrijf voor extra exposure!

 

Wil je het uitproberen? Klik dan op de link om je eigen MacBook hoes te ontwerpen.

 

Verschillende materialen voor je MacBook hoes

Het is niet onbelangrijk om te weten welke materialen er beschikbaar zijn. Je wil namelijk het materiaal dat het beste past bij jouw behoeften. Verschillende materialen bieden verschillende soorten bescherming en ze zien er natuurlijk ook anders uit. Je kunt kiezen uit de volgende materialen:

 

Siliconen MacBook hoes

Dit materiaal komt veel voor en dat is niet zonder reden. Ze zijn flexibel, duurzaam en bieden uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Daarnaast zijn ze ook in zo’n beetje alle kleuren beschikbaar! 

 

Neopreen MacBook hoes

Dit materiaal heeft zijn eigen kwaliteit. Het is namelijk waterbestendig, en dat beschermt jouw MacBook goed tegen morsen en lichte regen. Ze zijn lichtgewicht en zijn goed bestendig tegen vallen, stoten en schokken. Hierdoor zijn ze ideaal voor de reiziger.

 

Leren MacBook hoes

Wil je gaan voor luxe? Ga dan voor leer! Leren hoezen bieden niet alleen een uitstekende bescherming maar voegen ook een vleugje elegantie en professionaliteit toe aan je MacBook. Ze zijn beschikbaar in verschillende texturen zoals glad leer en suède. Daardoor vind je altijd de stijl die bij jou past. 

 

Welke MacBook heb ik eigenlijk?

Als je op zoek bent naar een hoes voor je MacBook, is het belangrijk om te weten welk model je hebt. Gelukkig is het makkelijk te achterhalen welke MacBook je gebruikt. Hieronder staan twee makkelijke manieren om erachter te komen welk model jij hebt.

 

1: Controleer het modelnummer

Het modelnummer van je MacBook staat op een etiket op de onderkant van je apparaat. Dit modelnummer geeft informatie over de processor, de opslagruimte en andere specificaties van je device. Je kunt ook kijken op de Apple website.

 

2: gebruik de functie ‘over deze Mac’

Op je MacBook kun je de functie 'Over deze Mac' vinden door te klikken op het Apple-logo in de linkerbovenhoek van je scherm. In dit scherm vind je informatie over het model, de processor en andere specifieke kenmerken van je device.

Welke MacBook heb ik eigenlijk?

 

MacBook hoesjes van CasualCases

Er is veel om over na te denken tijdens de aankoop van een hoes voor jouw MacBook. Wij raden je in ieder geval aan om te gaan voor een hoesje van het gerenommeerde merk Lunso. Daarmee zit je altijd goed. Twijfel je nog een beetje of heb je gewoon wat advies nodig? Dat snappen we en wij staan hier voor je klaar. 

News & updates

Recente artikelen