Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Guess

Ga voor een modieuze Guess telefoonhoesje: Guess is een populair merk dat is opgericht in 1981 door George Marciano en zijn broers. Naast de kleding dat het merk verkoopt maken ze ook smartphone hoesjes. Guess staat bekend als een luxe en modieus merk met producten van uitstekende kwaliteit. Guess heeft een mooie collectie van smartphone hoesjes e Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
3 Producten
32,99
27,99
Guess - backcover hoes - iPhone 11 Pro - Goud
27,99
32,99
27,99
Guess - backcover hoes - iPhone 12 Pro Max - Floral No. 1 + Lunso Tempered Glass
27,99
32,99
27,99
Guess - backcover hoes - iPhone 11 Pro - Floral No. 1
27,99

Ga voor een modieuze Guess telefoonhoesje:

Guess is een populair merk dat is opgericht in 1981 door George Marciano en zijn broers. Naast de kleding dat het merk verkoopt maken ze ook smartphone hoesjes. Guess staat bekend als een luxe en modieus merk met producten van uitstekende kwaliteit. Guess heeft een mooie collectie van smartphone hoesjes en gaat mee met de laatste modetrends.

Functionaliteit:

De hoesjes geven uitstekende bescherming voor de achterkant en de zijkanten. Naast hoesjes voor de achterkant, bieden wij wallet hoesjes aan die bescherming geeft aan elke kant van de smartphone, en waar u heel gemakkelijk uw pasjes in kwijt kan. De Guess hoesjes hebben uitsparingen voor de knoppen en andere functies. Met een Guess hoesje is uw smartphone beschermd tegen vuil en krassen, uw mobiel gaat makkelijk in en uit het hoesje.

Het aanbod van CasualCases:

Bij CasualCases verkopen wij veel hoesjes van verschillende materialen en van verschillende merken. Als u toch een ander merk wilt dan Guess en een ander uiterlijk, kijk dan vooral op de site en zoek een telefoonhoesje die bij u past.