30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending/retourneren*
3 maanden kwaliteitsgarantie

Retourneren

Niet tevreden, of het verkeerde product besteld?

Het retourneren van de producten is zeer eenvoudig. Let er wel op dat een retour aan de voorwaarden moet voldoen, deze kunt u terugvinden op deze pagina bij het kopje "Voorwaarden en uitzonderingen". Er zijn twee verschillende retouropties. Heeft u het product in een envelop/doosje ontvangen met het logo van CasualCases.nl erop, zie dan optie 1. Heeft u een product ontvangen vanuit Mijdrecht of Varsseveld, maak dan gebruik van optie 2.

Wanneer de zending in pakketvorm (hierbij gaat het niet om brievenbusdoosjes) is afgeleverd, zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Bij beide opties willen wij u vragen om het retourformulier bestand te downloaden, uit te printen en in te vullen. Graag meesturen bij het product dat u retour stuurt. Dit om het retourproces te versnellen.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Optie 1

U kunt het product wat u wilt retourneren, retoursturen in de originele verpakking en envelop/brievenbusdoosje naar het adres linksboven op de sticker (zie foto).

Hier ziet u het retouradres

 • U overschrijft/verwijdert uw eigen adres.
 • Zet "retour" op de envelop/brievenbusdoosje met een pijl naar de retoursticker linksboven.
 • Bij het product voegt u uw het retourformulier en pakbon toe.
 • Deze kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL doen, die langs de weg staat (dus NIET bij een postloket van de Bruna, Bpost of supermarkt). Dit geldt ook wanneer het poststuk met DPD bezorgd is. Voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.
 • Stuur ons een mail naar: [email protected] met uw ordernummer, zodat wij weten dat het poststuk retour komt. Zonder melding voldoet een retour niet aan de voorwaarden.

Ook als u uw product in een brievenbusdoosje (laptophoes) heeft ontvangen, kunt u hem via de brievenbus van PostNL retour sturen.

Optie 2

Wanneer u het hoesje binnen heeft gekregen in een brievenbusdoosje met de plaats Mijdrecht of Varsseveld op de pakbon, kunt u het retoursturen op de volgende manier:

 • U overschrijft/verwijdert uw eigen adres en zet "retour" op het brievenbusdoosje/pakbon. En het volgende adres: 
  CasualCases.nl
  Peizerweg 97N
  9727 AJ Groningen
  Nederland

 • Bij het product voegt u uw retourformulier en pakbon toe of het ordernummer van uw bestelling, dit om uw retourproces te versnellen.  
 • Het doosje kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL.
 • Stuur ons een mail naar: [email protected] met uw ordernummer, zodat wij weten dat het poststuk retour komt. Zonder melding voldoet een retour niet aan de voorwaarden.

Voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.

 

Voorwaarden en uitzonderingen

Niet alle producten kunnen geretourneerd worden. Deze worden dan ook niet behandelt als gekeurde retour, wij zullen u berichten als dit het geval is. De volgende producten vallen niet binnen het bedenktermijn van 30 dagen:

 • Beschermfolie en beschermglas.
 • Producten die beschadigd zijn door eigen toedoen of niet compleet (buiten onze schuld).
 • Merkproducten waarbij de verpakking ontbreekt of ernstig beschadigd is.

Vereisten/voorwaarden wanneer u het product wilt retourneren naar CasualCases.nl zijn als volgt:

 • Product beschikt over de originele verpakking.
 • De retour beschikt over een ingevulde retourformulier.
 • Uw aankoop valt binnen de 30 dagen bedenktermijn (tenzij anders afgesproken).
 • Product is compleet en/of onbeschadigd, kosten worden doorberekend.
 • Onze retourprocedure wordt gehanteerd (melding van retour is vereist), als u op een andere manier wilt retourneren zijn de kosten van retour voor eigen rekening.

Terugbetaling

Wanneer er afgesproken is voor een terugbetaling of binnen uw retourtermijn van 30 dagen, wordt het bedrag teruggestort op uw rekening, mits het product door ons in goede staat ontvangen is inclusief originele verpakking. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wettelijk gezien heeft CasualCases 14 dagen na herroeping om het bedrag terug te storten op uw rekening (zie Algemene voorwaarden), maar bij CasualCases hanteren wij vaak een paar dagen. Wanneer alles goed verlopen is, krijgt u een e-mail van ons m.b.t. het retour ontvangen product en de terugstorting. Als u het product op een andere manier retour stuurt en hier kosten voor maakt, zijn de kosten voor uzelf.

Het retourbedrag wordt via dezelfde manier teruggestort als waarmee (betaalmiddel) u betaald heeft, tenzij anders afgesproken. Hier zijn geen kosten aan verbonden voor u als consument.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »