Klantbeoordelingen
30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending & retourneren*
3 maanden kwaliteitsgarantie

Retourneren

Niet tevreden, of het verkeerde product besteld?

Het retourneren van de producten is zeer eenvoudig. Let er wel op dat een retour aan de voorwaarden moet voldoen, deze kunt u terugvinden op deze pagina onder het kopje "Voorwaarden en uitzonderingen". Er zijn twee verschillende retouropties. Heeft u het product in een envelop/doosje ontvangen met het logo van CasualCases.nl erop, zie dan optie 1. Heeft u een product ontvangen vanuit Mijdrecht of Varsseveld, maak dan gebruik van optie 2.

Wanneer de zending in pakketvorm (hierbij gaat het niet om brievenbusdoosjes) is afgeleverd, zijn de rechtstreekse retourkosten voor eigen rekening.

Bij beide opties willen wij u vragen om het retourformulier bestand te downloaden, uit te printen en in te vullen. Graag meesturen bij het product dat u retour stuurt. Dit om het retourproces te versnellen.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Optie 1

U kunt het product wat u wilt retourneren, retour sturen in de originele verpakking en envelop/brievenbusdoosje naar het adres linksboven op de sticker (zie onderstaande afbeelding).

Hier ziet u het retouradres

 • U overschrijft/verwijdert uw eigen adres.
 • Zet "retour" op de envelop/brievenbusdoosje met een pijl naar de retoursticker linksboven.
 • Gelieve het retourformulier en pakbon toevoegen aan uw retour.
 • Deze kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL doen, die langs de weg staat (dus NIET bij een postloket van de Bruna, Bpost of supermarkt). Dit geldt ook wanneer het poststuk met DPD bezorgd is. Voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.
 • Als laatste stap kunt u ons mailen naar: [email protected] met uw ordernummer, zodat wij weten dat het poststuk retour komt. Zonder melding kunnen wij niet nagaan dat het product geretourneerd is.

Ook als u uw product in een brievenbusdoosje (laptophoes) heeft ontvangen, kunt u hem via de brievenbus van PostNL retour sturen.

Optie 2

Wanneer u het hoesje binnen heeft gekregen in een brievenbusdoosje met de plaats Mijdrecht of Varsseveld op de pakbon, kunt u het retour sturen op de volgende manier:

 • U overschrijft/verwijdert uw eigen adres en zet "retour" op het brievenbusdoosje/pakbon. En het volgende adres: 
  CasualCases.nl
  Peizerweg 97N
  9727 AJ Groningen
  Nederland

 • Gelieve het retourformulier en pakbon toevoegen aan uw retour.
 • Het doosje kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL.
 • Als laatste stap kunt u ons mailen naar: [email protected] met uw ordernummer, zodat wij weten dat het poststuk retour komt. Zonder melding kunnen wij niet nagaan dat het product geretourneerd is.

Voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.

 

Voorwaarden en uitzonderingen

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

 • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

Voorbeelden

 • Beschermfolie en beschermglas.
 • Producten die beschadigd zijn door eigen toedoen of niet compleet (buiten onze schuld).
 • Producten waarbij de verpakking ontbreekt of ernstig beschadigd is.

Deze worden dan ook niet behandeld als gekeurde retour, wij zullen u berichten als dit het geval is.

 

Voorwaarden wanneer u het product wilt retourneren naar CasualCases.nl zijn als volgt:

 • Gelieve de originele verpakking meeleveren.
 • Graag inclusief retourformulier en pakbon.
 • Uw aankoop valt binnen de 30 dagen bedenktermijn (tenzij anders afgesproken).
 • Product is compleet en/of onbeschadigd, kosten worden doorberekend.
 • Onze retourprocedure wordt gehanteerd (gelieve een melding van retour maken), als u op een andere manier wilt retourneren zijn de rechtstreekse kosten van retour voor eigen rekening.

Terugbetaling

Wanneer er afgesproken is voor een terugbetaling of binnen uw retourtermijn van 30 dagen, wordt het bedrag teruggestort op uw rekening, mits het product door ons in goede staat ontvangen is inclusief originele verpakking. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wettelijk gezien heeft CasualCases 14 dagen na herroeping om het bedrag terug te storten op uw rekening (zie Algemene voorwaarden), maar bij CasualCases hanteren wij vaak een paar dagen. Wanneer alles goed verlopen is, krijgt u een e-mail van ons m.b.t. het retour ontvangen product en de terugstorting. Als u het product op een andere manier retour stuurt en hier kosten voor maakt, zijn de kosten voor uzelf.

Het retourbedrag wordt op dezelfde manier teruggestort als waarmee (betaalmiddel) u betaald heeft, tenzij anders afgesproken. Hier zijn geen kosten aan verbonden voor u als consument.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »