30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending & retourneren
3 maanden kwaliteitsgarantie

Retourneren

Niet tevreden, of het verkeerde product besteld?

Retourneren van de producten is zeer eenvoudig. Er zijn twee verschillende retouropties, heeft u het product in een envelop ontvangen met het logo van CasualCases.nl erop, zie dan optie 1. Gaat het om een smartphonehoesje en is product binnengekomen in een doosje (uit Amstelveen), zie optie 2.

Optie 1

U kunt het product wat u wilt retourneren, retoursturen in de toegestuurde envelop naar het adres linksboven op de sticker (zie foto). Wanneer u het gekochte product gaat retourneren dit graag van te voren melden aan ons om het retourproces te versnellen.

Hier ziet u het retouradres

U overschrijft/verwijdert uw eigen adres en zet "retour" op de envelop/brievenbusdoosje met een pijl naar de retoursticker linksboven. Bij het product voegt u uw pakbon toe, als u deze niet heeft, het ordernummer van uw bestelling, dit om uw retourproces te versnellen.  Deze kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL doen (ook wanneer het poststuk met DPD bezorgd is), voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.

Optie 2

Wanneer u het hoesje binnen heeft gekregen in een doosje met de plaats Amstelveen op de pakbon, kunt u het retoursturen naar:

CasualCases.nl
Protonstraat 9b
9743 AL Groningen
Nederland

Als u het gekochte product gaat retourneren dit graag van te voren melden aan ons om het retourproces te versnellen. U overschrijft/verwijdert uw eigen adres en zet "retour" op het doosje/pakbon. Bij het product voegt u uw pakbon toe of het ordernummer van uw bestelling, dit om uw retourproces te versnellen.  Het doosje kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL doen, voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.

Terugbetaling

Wanneer er afgesproken is voor een terugbetaling of binnen uw retourtermijn van 30 dagen, wordt het bedrag teruggestort op uw rekening, mits het product door ons in goede staat ontvangen is inclusief originele verpakking. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wettelijk gezien heeft CasualCases 14 dagen na herroeping om het bedrag terug te storten op uw rekening (zie Algemene voorwaarden), maar bij CasualCases hanteren wij vaak een paar dagen. Wanneer alles goed verlopen is, krijgt u een e-mail van ons m.b.t. het retour ontvangen product en de terugstorting. Als u het product op een andere manier retour stuurt en hier kosten voor maakt, zijn de kosten voor uzelf.

Het retourbedrag wordt via dezelfde manier teruggestort als waarmee (betaalmiddel) u betaald heeft, tenzij anders afgesproken. Hier zijn geen kosten aan verbonden voor u als consument.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »