Klantenservice
0

Verschillende hoesjes voor de iPhone 6 en iPhone 6s

Apple iPhone 6 en iPhone 6s hoesjes.

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw iPhone 6 en iPhone 6s. U wilt uw iPhone natuurlijk goed beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw iPhone zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

Hier vindt u door ons geselecteerde iPhone 6 en iPhone 6s bookwallet hoesjes, flip hoesjes, hardcases en softcases. Deze producten zijn geselecteerd aan de hand van ons gestelde eisen en u kunt dus rekenen op goede kwaliteit producten tegen lage prijzen die speciaal zijn gemaakt voor de iPhone 6 en iPhone 6s. De producten bestaan uit hoesjes met een klep voor het scherm, zie bookwallets en flip hoesjes en uit hardcase en softcase hoesjes die voornamelijk de achterkant en zijkanten beschermen.

 

Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model iPhone u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een iPhone beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.