30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending & retourneren
3 maanden kwaliteitsgarantie

Huawei Honor modellen hoesjes

Hoesjes voor de Huawei Honor modellen 

 

Hierboven ziet u de Honor serie modellen van Huawei waar wij hoesjes voor leveren. Wij bieden hoesjes tegen scherpe prijzen aan die speciaal voor u geselecteerd zijn om uw Huawei optimaal te kunnen beschermen tegen beschadigingen en krassen. U wilt uw Huawei natuurlijk goed beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Huawei zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Ook hebben wij Huawei beschermhoesjes gemaakt van echt leer, PU-leer, hout en andere duurzame materialen. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

In het assortiment van CasualCases hoesjes voor bijvoorbeeld de volgende Huawei Honor modellen: Huawei Honor 8, Huawei Honor 7 en Huawei Honor 6X. Ziet u uw model Huawei er niet bij staan of het Huawei beschermhoesje wat u zoekt? Twijfel niet en vraag het aan ons. 

 

Let op! Kijk goed naar de naam van het model of het serienummer Huawei smartphone dat u heeft. Weet u niet zeker welk model Huawei u heeft? Klik dan op "Welk model Huawei heb ik eigelijk?"

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »